Bramborový škrob je známý také pod názvem solamyl. Používáme jej nejen při přípravě moučníků a pečiva, ale také k zahušťování jídla. Jelikož bramborový škrob neobsahuje lepek, je vhodný i pro osoby trpící celiakií.
Bramborový škrob je známý také pod názvem solamyl. Používáme jej nejen při přípravě moučníků a pečiva, ale také k zahušťování jídla. Jelikož bramborový škrob neobsahuje lepek, je vhodný i pro osoby trpící celiakií.
ZEMĚ PŮVODU: ČR, EU, Francie, Německo, Polsko
SKLADOVÁNÍ: Teplota max. 24°C a vlhkost max. 75%.
ALERGENY: Může obsahovat stopy alergenu lepku, sóji, hořčice, celeru, sezamu, vejce a mléka.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE VE 100G:
Energetická hodnota: 1 355 kJ/319 kcal
Tuky: 0,5g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1g
Sacharidy: 79g
z toho cukry: 0,5g
Bílkoviny: 0,5g
Sůl: 0g
MĚRNÁ CENA: 100g - 17 Kč/100g
500g - 8 Kč/100g
Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...
Je nám líto, pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou vkládat komentáře.
Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...
Je nám líto, pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou vkládat komentáře.