Kořenící směsi bez přidaného glutamanu a soli


Divočina

Cena 132,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Kořenící směs výborně dochutí všechny pokrmy ze zvěřiny.

Klobásová směs

Cena 118,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření určená k dochucení při výrobě klobás a jejich grilování.

Čabajková směs

Cena 118,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Kořenící směs, která výborně dochutí domácí čabajkové klobásky.

Garam masala

Cena 140,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Tato slabě ostrá směs pochází z Indie. Hodí se na maso vařené v rajčatové či cibulové šťávě, grilovanou drůbež, rožnění, přípravu minutek, mletá masa a karbanátky, čočkovou nebo fazolovou polévku, rýžových jídel a k ochucení jogurtových dresinků.

Chlebová směs

Cena 107,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Kořenící směs určená na přípravu domácího chleba a jiných druhů domácího pečiva.

Kongo směs

Cena 123,00 Kč
Dostupnost: 1 Kusů skladem:

Směs koření určená ke zdobení pokrmů. Můžeme ji použít také do marinád a jídel ze zeleniny.

Koření pěti vůní

Cena 162,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Sladce vonící pikantní směs koření určená především k pečení masa, drůbeže a k nakládání masa před přípravou. Zajímavě jí ochutíme čínské pokrmy z hovězího a jiných druhů mas.

Krakonošova zahrádka

Cena 140,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření vhodná na dochucení polévek, pomazánek, omáček a mletých mas, zeleninových salátů a na výrobu bylinkového másla.

Na pizzu

Cena 157,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření vhodná nejen na pizzu nebo pod maso, ale také do omáček na těstoviny či rýži.

Pepř barevný celý

Cena 280,00 Kč
Dostupnost: 1 Kusů skladem:

Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a známe jej jako bílý pepř. Zelený pepř se vyrábí z nezralých čerstvých a neloupaných plodů a ty se nakládají do slaného a kyselého nálevu.

 

Pepř je univerzální koření a hodí se téměř ke všemu - ke všem druhům mas, zelenině nebo přílohám. 

Drceným pepřem se obalují plátky masa určené ke grilování. Drcený uvolňuje také lépe vůni a chuť do marinád.

Pepř barevný drcený

Cena 287,00 Kč
Dostupnost: 1 Kusů skladem:

Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a známe jej jako bílý pepř. Zelený pepř se vyrábí z nezralých čerstvých a neloupaných plodů a ty se nakládají do slaného a kyselého nálevu. 

 

Pepř je univerzální koření a hodí se téměř ke všemu - ke všem druhům mas, zelenině nebo přílohám.

Drceným pepřem se obalují plátky masa určené ke grilování. Drcený uvolňuje také lépe vůni a chuť do marinád.

Pepř čtyřbarevný celý

Cena 325,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovo červených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a známe jej jako bílý pepř. Zelený pepř se vyrábí z nezralých čerstvých a neloupaných plodů a ty se nakládají do slaného a kyselého nálevu. Pokud stejným způsobem nakládáme zralé plody, vznikne pepř červený.

 

Pepř je univerzální koření a hodí se téměř ke všemu - ke všem druhům mas, zelenině nebo přílohám. 

Drceným pepřem se obalují plátky masa určené ke grilování. Drcený uvolňuje také lépe vůni a chuť do marinád.

Pepř čtyřbarevný mletý

Cena 332,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a známe jej jako bílý pepř. Zelený pepř se vyrábí z nezralých čerstvých a neloupaných plodů a ty se nakládají do slaného a kyselého nálevu. Pokud stejným způsobem nakládáme zralé plody, vznikne pepř červený.

 

Pepř je univerzální koření a hodí se téměř ke všemu - ke všem druhům mas, zelenině nebo přílohám.

Pepř čtyřbarevný drcený

Cena 332,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a známe jej jako bílý pepř. Zelený pepř se vyrábí z nezralých čerstvých a neloupaných plodů a ty se nakládají do slaného a kyselého nálevu. Pokud stejným způsobem nakládáme zralé plody, vznikne pepř červený.

 

Pepř je univerzální koření a hodí se téměř ke všemu - ke všem druhům mas, zelenině nebo přílohám. 

Drceným pepřem se obalují plátky masa určené ke grilování. Drcený uvolňuje také lépe vůni a chuť do marinád.

Perníkové koření

Cena 123,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření k přípravě klasického perníku, kořeněných sušenek či vánočního pečiva.

Pizza směs mletá

Cena 164,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření bez soli a glutamátu vhodná k přípravě pizzy, do těstovinových jídel, salátů, pod maso či do omáček a polévek.

Směs česneku a pažitky

Cena 185,00 Kč
Dostupnost: 1 Kusů skladem:

Směs česneku a pažitky se hodí k dochucení pomazánek, polévek, omáček, sekané nebo salátů. Ze směsi rovněž můžete vyrobit výborné bylinkové máslo.

Směs na makrely

Cena 157,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření určená k přípravě makrel, ale i jiných druhů ryb.

Svatý Hubert

Cena 132,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření určená na ochucení zvěřiny, srnčí nebo dančí maso, na krůtu, kuře a hovězí svíčkovou či skopovou pečeni. Vhodná také na marinády, pečení, dušení i minutky.

Svařené víno

Cena 185,00 Kč
Dostupnost: 1 Kusů skladem:

Směs obsahuje všechny ingredience, které potřebujeme na přípravu svařeného vína a punčů.

Tukožrout Pikant

Cena 123,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Tuto směs můžeme použít do tvarohů, sýrů, pomazánek a salátů.

Můžete používat při redukční dietě.

Tukožrout Vanila

Cena 176,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Tuto směs můžeme použít do tvarohů, jogurtů, pudinků.

Můžete používat při redukční dietě.

Utopenci pikant

Cena 140,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Pikantní směs koření určená na přípravu utopenců či rybích karbanátků.

Utopenci

Cena 151,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření určená na přípravu utopenců či rybích karbanátků.

Wasabi

Cena 190,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření k přípravě ostré omáčky na dochucení sushi, ryb a jiných mořských pochoutek.

Zvěřina

Cena 132,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření na přípravu divočiny a zvěřiny. Můžeme použít i na hovězí a skopové maso.

Kořenová zelenina I.

Cena 108,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs sušené zeleniny vhodná do zeleninových polévek, vývarů. Možno použít i do omáček, šťáv, pod pečené nebo dušené maso.

Zeleninová směs

Cena 112,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs sušené zeleniny vhodná do zeleninových polévek a vývarů. Možno použít i do omáček, šťáv, pod pečené nebo dušené maso.