Směs koření určená na přípravu utopenců či rybích karbanátků.
Drákulova smrt bez přidaného glutamanu
Velmi ostrá směs koření. Tuto směs můžete použít k dochucení omáček, mas, gulášů a pokrmů, které máte rádi ostré.
Cena bez DPH: 125,00 Kč
VYROBENO V: ČR
SLOŽENÍ: chilli plátky, česnek granulovaný (obsahuje alergen SO2)
SKLADOVÁNÍ: Teplota max. 24°C a vlhkost max. 75%.
ALERGENY: Může obsahovat stopy alergenu lepku, sóji, hořčice, celeru, sezamu, vejce a mléka.
MĚRNÁ CENA: 100g - 37 Kč/100g
500g - 28 Kč/100g
Velmi ostrá směs koření. Tuto směs můžete použít k dochucení omáček, mas, gulášů a pokrmů, které máte rádi ostré.
16 dalších produktů ve stejné kategorii:
Směs koření bez soli a glutamátu vhodná k přípravě játrových knedlíčků a paštik.
Směs obsahuje všechny ingredience, které potřebujeme na přípravu svařeného vína a punčů.
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a známe jej jako bílý pepř. Zelený pepř se vyrábí z nezralých čerstvých a neloupaných plodů a ty se nakládají do slaného a kyselého nálevu.
Pepř je univerzální koření a hodí se téměř ke všemu - ke všem druhům mas, zelenině nebo přílohám.
Drceným pepřem se obalují plátky masa určené ke grilování. Drcený uvolňuje také lépe vůni a chuť do marinád.
Tato slabě ostrá směs pochází z Indie. Hodí se na maso vařené v rajčatové či cibulové šťávě, grilovanou drůbež, rožnění, přípravu minutek, mletá masa a karbanátky, čočkovou nebo fazolovou polévku, rýžových jídel a k ochucení jogurtových dresinků.
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovo červených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a známe jej jako bílý pepř. Zelený pepř se vyrábí z nezralých čerstvých a neloupaných plodů a ty se nakládají do slaného a kyselého nálevu. Pokud stejným způsobem nakládáme zralé plody, vznikne pepř červený.
Pepř je univerzální koření a hodí se téměř ke všemu - ke všem druhům mas, zelenině nebo přílohám.
Drceným pepřem se obalují plátky masa určené ke grilování. Drcený uvolňuje také lépe vůni a chuť do marinád.
Tuto směs můžeme použít do tvarohů, jogurtů, pudinků.
Můžete používat při redukční dietě.
Směs koření určená k dochucení při výrobě klobás a jejich grilování.
Směs koření bez soli a glutamátu vhodná k přípravě pizzy, do těstovinových jídel, salátů, pod maso či do omáček a polévek.
Kořenící směs, která výborně dochutí domácí čabajkové klobásky.
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a známe jej jako bílý pepř. Zelený pepř se vyrábí z nezralých čerstvých a neloupaných plodů a ty se nakládají do slaného a kyselého nálevu.
Pepř je univerzální koření a hodí se téměř ke všemu - ke všem druhům mas, zelenině nebo přílohám.
Drceným pepřem se obalují plátky masa určené ke grilování. Drcený uvolňuje také lépe vůni a chuť do marinád.
Směs koření k přípravě ostré omáčky na dochucení sushi, ryb a jiných mořských pochoutek.
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a známe jej jako bílý pepř. Zelený pepř se vyrábí z nezralých čerstvých a neloupaných plodů a ty se nakládají do slaného a kyselého nálevu. Pokud stejným způsobem nakládáme zralé plody, vznikne pepř červený.
Pepř je univerzální koření a hodí se téměř ke všemu - ke všem druhům mas, zelenině nebo přílohám.
Směs určená na dochucení při výrobě klobás a jejich grilování.
Směs koření vhodná nejen na pizzu nebo pod maso, ale také do omáček na těstoviny či rýži.
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a známe jej jako bílý pepř. Zelený pepř se vyrábí z nezralých čerstvých a neloupaných plodů a ty se nakládají do slaného a kyselého nálevu. Pokud stejným způsobem nakládáme zralé plody, vznikne pepř červený.
Pepř je univerzální koření a hodí se téměř ke všemu - ke všem druhům mas, zelenině nebo přílohám.
Drceným pepřem se obalují plátky masa určené ke grilování. Drcený uvolňuje také lépe vůni a chuť do marinád.