Chuť slepičího bujónu vynikne při přípravě vývaru, hustých polévek a světlých omáček ke kuřecímu masu.
Chuť slepičího bujónu vynikne při přípravě vývaru, hustých polévek a světlých omáček ke kuřecímu masu.
ZEMĚ PŮVODU: ČR
SLOŽENÍ: Kukuřičný škrob, sůl 35%, rostlinný bílkovinný hydrolyzát, cukr, kvasnicové extrakty (SOJA), ribon. I+G, rostlinný olej, rostlinný tuk, muškátový květ.
SKLADOVÁNÍ:Teplota max. 24°C a vlhkost max. 75%.
ALERGENY: Může obsahovat stopy alergenu lepku, hořčice, celeru, sezamu, vejce a mléka.
NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Použijeme 25g směsi na 1l vody.
MĚRNÁ CENA: 100g - 33 Kč/100g
500g - 24 Kč/100g
Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...
Je nám líto, pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou vkládat komentáře.
Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...
Je nám líto, pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou vkládat komentáře.