Sojová omáčka se hodí při přípravě omáček, dušených mas a zeleninových salátů. Uplatnění najde především v asijských kuchyních.
Vývar s uzenou příchutí
Dochucovadlo polévek a omáček s uzenou příchutí.
Cena s DPH: 110,00 Kč
Cena bez DPH: 98,21 Kč
Cena bez DPH: 98,21 Kč
VYROBENO V: ČR
SLOŽENÍ: Sůl max. 39%, kouřová sůl, bramborový škrob, kukuřičný škrob, rostlinný tuk, rostlinný bílkovinný hydrolyzát, E621, E627, E631, E150C, rostlinný olej, cukr, česnek, kurkuma, ribon. I+G, kvasnicový extrakt (SOJA, CELER), pastiňák, petržel, špenát, pepř, citronová kůra.
SKLADOVÁNÍ: Teplota max. 24°C a vlhkost max. 75%.
ALERGENY: Může obsahovat stopy alergenu lepku, hořčice, sezamu, vejce a mléka.
NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Použijeme 25g směsi na 1l vody.
MĚRNÁ CENA: 100g - 32 Kč/100g
500g - 22 Kč/100g