Jemně ostrá kořenící směs s výrazným medovým aroma. Hodí se na všechny druhy mas, především na pečená žebírka, bůček či nakládání masa na gril. Výborná je do marinád nebo také na zeleninu.
Vepřové maso
Počet produktů: 39
Jemně pikantní kořenící směs původně gruzínské a arménské kuchyně, která se používá ke grilování masa a ryb, k dušené zelenině, do mletých mas či luštěnin.
Směs koření vhodná na marinování, grilování a rožnění různých druhů masa. Vynikající je například na grilované koleno. Hodí se i na dušenou zeleninu či k dochucení brambor.
Jemně ostrá směs koření ke grilování všech druhů mas, vhodná i na ryby a zvěřinu.
Nepálivá aromatická směs vhodná na grilování, pečení a rožnění mas, zeleniny i ryb. Vynikající je též na přípravu marinád.
Nepálivá aromatická směs vhodná na grilování, pečení a rožnění mas, zeleniny i ryb. Vynikající je též na přípravu marinád.
Nepálivá mletá aromatická směs vhodná na grilování, pečení a rožnění mas, zeleniny i ryb. Vynikající je též na přípravu marinád.
Velmi ostrá směs koření. Tuto směs můžete použít k dochucení omáček, mas, gulášů a pokrmů, které máte rádi ostré.
Ostrá směs, kterou používáme všude tam, kde chceme mít jídlo opravdu ďábelské. Vhodná například do gulášů, polévek, omáček, fazolových jídel nebo na topinky.
Směs koření vhodná na grilování, rožnění a přípravu steaků, vhodná také na marinády.
Směs vhodná na přípravu nejen gulášů, ale i všech gulášových jídel. Hodí se i do paprikových omáček či různých polévek – výborně se s ní koření, jak typická gulášová, tak i třeba frankfurtská, dršťková či fazolová.
Směs koření na přípravu tradičního gyrosu, ale i na steaky z kuřecího, vepřového, skopového a hovězího masa. Doporučujeme do leča a zeleninových směsí.
Směs koření na přípravu tradičního gyrosu, ale i na steaky z kuřecího, vepřového, skopového a hovězího masa. Doporučujeme do leča a zeleninových směsí.
Směs koření na přípravu tradičního gyrosu, ale i na steaky z kuřecího, vepřového, skopového a hovězího masa. Doporučujeme do leča a zeleninových směsí.
Směs koření na přípravu tradičního gyrosu, ale i na steaky z kuřecího, vepřového, skopového a hovězího masa. Doporučujeme do leča a zeleninových směsí.
Směs koření určená na přípravu tradičního gyrosu, ale i na steaky z kuřecího, vepřového, skopového a hovězího masa. Doporučujeme také do leča a zeleninových směsí.
Směs koření na přípravu tradičního gyrosu, ale i na steaky z kuřecího, vepřového, skopového a hovězího masa. Doporučujeme do leča a zeleninových směsí.
Směs koření použijeme všude tam, kde chceme vykouzlit hřibovou chuť a aroma. Je vhodná do polévek, omáček či pod maso.
Jemně pikantní směs, která se výborně hodí na okořenění mletých mas, klobás, steaků, naložení masa na rožnění.
Jemně pikantní směs, která se výborně hodí na okořenění mletých mas, klobás, steaků, naložení masa na rožnění.
Směs koření určená na pečení vepřových kotlet, krkovic a vepřových kolen.
Sladce vonící pikantní směs koření určená především k pečení masa, drůbeže a k nakládání masa před přípravou. Zajímavě jí ochutíme čínské pokrmy z hovězího a jiných druhů mas.
Směs koření vhodná k použití na steaky na pánvi či grilu. Výborně ochutí také vaječné omelety nebo nádivky.
Směs koření určená k marinování, grilování, rožnění a pečení všech druhů masa a zeleniny.
Směs koření na přípravu čínských a asijských pokrmů s výraznou chutí a vůní.
Směs koření určená k ochucení vepřových kotlet a krkovičky.
Směs na marinování, grilování, rožnění a pečení všech druhů mas.
Směs na marinování, grilování, rožnění a pečení všech druhů mas.
Směs koření vhodná na pečení vepřových kotlet, krkovic a vepřových kolen.
Pepřové koření vhodné na steaky, naložení masa nebo do pikantních omáček k masu.
Sojová omáčka se hodí při přípravě omáček, dušených mas a zeleninových salátů. Uplatnění najde především v asijských kuchyních.
Směs koření vhodná na dušená masa, dochucení omáček, polévek a klasických českých jídel.
Směs koření vhodná na přípravu čínských a asijských jídel s výraznou chutí a vůní.
Směs koření vhodná na grilované a rožněné drůbeží nebo vepřové maso.
Směs koření vhodná na marinování, grilování, rožnění a pečení všech druhů mas.
Směs vhodná k dochucování pokrmů, pod maso i jako šťáva k masu.
Směs koření vhodná na pečená a dušená masa, do rýže či těstovin.
Worcestrová omáčka se používá k dochucování dušeného masa, ryb, bifteků a roštěnek, majonéz nebo salátů.
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Chuť i vůně černého pepře je aromatická a ostře palčivá.
Využití v kuchyni:
→ Maso a ryby na grilu, pikantní chuťovky, tmavé omáčky a polévky.
S čím je černý pepř dobrý?
→ Většina pokrmů, všechny druhy masa, zelenina, dijonská hořčice.
Koření, s nimiž se černý pepř výborně kombinuje:
→ Bazalka, česnek, hřebíček, kardamom, koriandr, kurkuma,