Kmín černý

Kmín černý, tež nazývaný "černucha", byl před příchodem pepře do evropských kuchyní velice oblíbeným kořením.

 

Jeho aroma není nijak výrazné, voní po bylinkách, lehce připomíná dobromysl. Jeho chuť je hořká, peprná, pronikavá a oříšková.


Země původu: Indie, Polsko

105,00 Kč s DPH

Koupit

91,30 Kč bez DPH

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Je nám líto, pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou vkládat komentáře.

Dostupnost ve dnech: ihned

Využití v kuchyni:

→ Maso na karí, zeleninové pokrmy, chléb, těstoviny, chlebové placky, pikantní pečivo, rohlíky, opékané brambory, pilaf, kořenicí směs panch phoron, indický pokrm korma, nakládaná zelenina, omelety.


S čím je černý kmín dobrý?

→ Chléb, lilek, listová zelenina, luštěniny, kořenová zelenina, rajčata, rýže.

 

Koření, s nimiž se černucha výborně kombinuje:

Fenykl, kardamom, koriandr, kurkuma, nové koření, pepř, saturejka, skořice, tymián, zázvor.

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Je nám líto, pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou vkládat komentáře.

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Je nám líto, pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou vkládat komentáře.

Ostatní výrobky ve stejné kategorii: 30


Košík  

Žádné zboží

Poštovné 0,00 Kč
Celkem 0,00 Kč

K pokladně

Košík  

Žádné zboží

Poštovné 0,00 Kč
Celkem 0,00 Kč

K pokladně