Pískavice celá

Plody pískavice chutnají po celeru či libečku, chuť je lehce hořká, textura moučnatá. Pražená semena chutnají hořkosladce, s nádechem javorového sirupu.

 

Pískavice obsahuje vysoký obsah bílkovin, minerálních látek a vitaminů, proto je velmi oblíbená především u vegetariánů. Je součástí směsí koření kari, garam masala, berbere, sambhar a panch phoron.


Země původu: Indie, Polsko

98,00 Kč s DPH

Koupit

85,22 Kč bez DPH

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Je nám líto, pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou vkládat komentáře.

Dostupnost ve dnech: ihned

Využití v kuchyni:

→ Chutney, rybí kari, indický chléb dosai, nakládaná zelenina, saláty, turecké sušené hovězí maso pastirma (basturma), pečivo.

 

S čím je pískavice dobrá?

→ Brambory, čočka, jehněčí maso, kořenová zelenina, listová zelenina, luštěniny, rajčata, ryby, rýže.

 

Koření, s nimiž se pískavice výborně kombinuje:

Česnek, černucha (kmín černý), fenykl, hřebíček, kardamom, koriandr, kurkuma, římský kmín, skořice.

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Je nám líto, pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou vkládat komentáře.

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Je nám líto, pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou vkládat komentáře.

Ostatní výrobky ve stejné kategorii: 30


Košík  

Žádné zboží

Poštovné 0,00 Kč
Celkem 0,00 Kč

K pokladně

Košík  

Žádné zboží

Poštovné 0,00 Kč
Celkem 0,00 Kč

K pokladně