Jalovec celý

Chuť jalovce je čistá a osvěžující, nasládlá, lehce pálivá, s náznakem borovice a pryskyřice. Má dřevnatou, nezaměnitelnou vůni ginu, jehož výroby je součástí.


Země původu: Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Makedonie, Pákistán

 

110,00 Kč s DPH

Koupit

95,65 Kč bez DPH

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Je nám líto, pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou vkládat komentáře.

Dostupnost ve dnech: ihned

Využití v kuchyni:

→ Koření na zvěřinu, jehněčí, vepřové maso, divokou kachnu, hovězí maso, láky, marinády, výroba ginu, telecí ledvinky flambované v ginu.

 

S čím je jalovec dobrý?

→ Hovězí maso, husa, jablka, kachna, vepřové maso, zelí, zvěřina.

 

Koření, s nimiž se jalovec výborně kombinuje:

Bobkový list, celer, česnek, kmín, majoránka, pepř, rozmarýn, saturejka, tymián.

 

• TIP! Jalovec rozdrťte těsně před použitím, neboť na vzduchu jeho silice rychle vyprchají.

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Je nám líto, pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou vkládat komentáře.

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Je nám líto, pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou vkládat komentáře.

Ostatní výrobky ve stejné kategorii: 30


Košík  

Žádné zboží

Poštovné 0,00 Kč
Celkem 0,00 Kč

K pokladně

Košík  

Žádné zboží

Poštovné 0,00 Kč
Celkem 0,00 Kč

K pokladně